dissabte, 12 d’abril del 2008

Com ens pots ajudar?

(Recorda que això són unes indicacions generals basades en l'experiència del grup de persones que ens hem dedicat durant temps a sumar alcaldes a la Xarxa, tot i que hi ha d'altres maneres)

1. Confirma que l'ajuntament al qual et vols dirigir no està donat d'alta a la Xarxa d'Alcaldes per la Pau. Ho pots fer consultant aquest enllaç: http://www.mayorsforpeace.org/english/membercity/europe1.html

2. Demana a l'adreça de correu electrònic xarxaalcaldesperlapau@gmail.com la documentació per enviar a l'ajuntament i informa'ns de quin municipi vols contactar.

3. Truca al municipi al que et vols dirigir i pregunta per alcaldia o per la secretària de l'alcalde i que et donguin el correu electrònic on enviar la documentació. (Pregunta el nom de la persona amb qui parles, és important, per a dirigir-te després a ella si hem de tornar a contactar amb ells)

4. Un cop et confirmin que ja tenen la documentació (potser caldrà trucar dues vegades per a confirmar-ho, o enviar-ho més d'un cop) has de deixar passar entre 3 setmanes i 1 mes. (Recorda que el Ple de l'ajuntament o de la Junta de Govern, no es celebren setmanalment i potser trigue'n un temps a celebrar-ne una altra).

Que pot passar en aquest temps:
a) Que es valori la possibilitat d'aprovar l'adhesió, mitjançant una moció aprovada per el Ple o Junta de Govern.
b) Que rebutgin l'adhesió a la Xarxa (si és així, no t'enfadis, els alcaldes també poden canviar, recorda que hi ha eleccions cada 4 anys, i ón un dia un alcalde diu que no, un altre pot dir que si) .

5. Passat aquest mes, torna a trucar a l'ajuntament i pregunta que ha passat amb la proposta de moció que els hi vas fer arribar, si s'ha pres alguna decisió al respecte.

6. Si et diuen que ho han aprovat. Demana'ls, en quina data és va celebrar el plenari d'aprovació de la moció i fes-nos-ho saber a la nostra adreça de correu electrònic, i recorda'ls que per a fer efectiva l'adhesió cal enviar el formulari de registre i la moció d'adhesió a la seu de la xarxa al Japó. Per suposat, dona'ls-hi les gràcies.

1 comentari:

la roseta ha dit...

Em dic Rosa, sóc de Barcelona i estic interessada en formar part d'aquest blog.
Em podrieu enviar més informació?
Jo en puc fer-ne difussió també.
Gracies, la Rosa.
roseta9928@hotmail.com